بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است. این شرکت در سال ۱۳۴۵ با نام «مالتای ایران» تاسیس شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی با فرآوری ماءالشعیر غیر الکلی و تغییر نام به بهنوش ایران فعالیتش را ادامه داد. بهنوش ایران با 1 کارخانه و 1 خط تولید ماءالشعیر آغاز به کار کرد اما اکنون 9 کارخانه و 18 خط تولید انواع نوشیدنی در گستره ایران عزیز دارد.
دوغ آبعلی و دلستر دو نوشیدنی باسابقه و خوشنام بهنوش ایران است. این شرکت تولید کننده 220 نوشیدنی در دستهبندیهای متنوع ماءالشعیر، دوغ، آبمیوه، نوشابه، نوشیدنی میوهای، آب و انرژیزا است. توسعه نوشیدنیهای سالم از اهداف مهم شرکت است.
بهنوش با فرآوری طبیعی مالت، عدم استفاده از مواد نگهدارنده و تجهیز آزمایشگاههای پیشرفته کنترل کیفی و تحقیقاتی توانسته است بالاترین استانداردهای ملی و بینالمللی را دریافت کند.
لطفا برای ثبت پیشنهادات، انتقادات و ثبت شکایت بر روی دکمه زیر کلیک کنید:
استان خود را انتخاب کنید
شرکت بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است. این شرکت در سال 1345با نام «مالتای ایران » تأسیس شد و تنها کارخانهای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تغییر محصول ماءالشعیر خود به غیرالکلی و تغییر نام به «بهنوش ایران» تا سالهای متمادی بدون رقیب در این عرصه فعالیت کرد و با تولیدات متنوع خود، تحولی بزرگ در صنعت نوشیدنی ایجاد کرد.
“رهبری بازار نوشیدنی های حلال در منطقه”
در شرکت بهنوش ایران همچون گذشته ارتقای سطح سلامتی جامعه از طریق تولید نوشیدنی های سلامت محور را سرلوحه برنامه های خود قرار داده و آن را بیش از پیش توسعه میدهیم.
محمد مهدی برقراری
شرکت بهنوش
رئیس کمیته: مهدی محمدی
عضو کمیته: محمد احمدنژاد
دبیر کمیته: آذین گنجی نمین
رئیس کمیته: مهدی محمدی
عضو کمیته: عبدالرضا شاکری
دبیر کمیته: علی لطفی
رئیس کمیته: نبی اله مجد
عضو کمیته: آرمان انسی
دبیر کمیته: ابوالفضل بابایی
رئیس کمیته: محسن طالع زاری
عضو کمیته: نبی اله مجد
دبیر کمیته: مهدی محمدی
رفتار منصفانه و دوستانه با مشتریان و تلاش در جهت جلب رضایت آنان.
انتخاب فروشندگان و پیمانکاران خود در شرایط آزاد ومنصفانه.
رفتار مبتنی بر کرامت انسانی با کارکنان، با توجه به سلامت و ایمنی در سرلوحه برنامهها و مهیاسازی شرایط ابراز وجود و ارتقاءی سازمانی وشخصیتی آنان
توجه ویژه به مسائل حوزه فعالیت و همکاری با مسئولان مربوطه در راستای اعتلای امور بهداشتی جامعه.
کاهش آلایندگیهای محیط زیست و حمایت از توسعه محیط زیست.
تعامل با سهامداران بر اساس احترام متقابل و تبادل دقیق، صادقانه و شفاف اطلاعات با آنان.
نقش سازنده در سلامت جسمانی جامعه انسانی با استفاده از نوشیدنیهای بهداشتی و سلامت
از مالت (جو جوانه زده) به جای روش معمول و متداول عصاره مالت استفاده میگردد.
استفاده از گیاه رازک به جای اسانس رازک، رازک گیاهی علفی از خانواده شاهدانه است.
بهنوش برای کاهش مضرات شکر در اکثر محصولات HFCS را به جای شکر جایگزین کرده است.
در محصولات بهنوش از طعم دهندههای مصنوعی، رنگ ها و افزودنیها استفاده نمیشود.
هدف همیشگی ما توسعه محصولات برای بهبود سلامت مصرفکننده است.
بهنوش از سال 1345همراه لحظات خوب و شیرین هموطنان بوده است.
حفظ کیفیت بالای محصولاتاز اصول مهم بهنوش است.
بهنوش با تولید 220 محصولبه تمامی سلایق احترام گذاشته است.
شرکت بهنوش دارای گواهی های معتبر داخلی و خارجی در استاندارد و کیفیت است.
بهنوش متعهد به رعایت مسائل زیست محیطی و رعایت حقوق دام، انسان و محیط است.
شرکت بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است. این شرکت در سال 1345با نام «مالتای ایران » تأسیس شد و تنها کارخانهای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تغییر محصول ماءالشعیر خود به غیرالکلی و تغییر نام به «بهنوش ایران» تا سالهای متمادی بدون رقیب در این عرصه فعالیت کرد و با تولیدات متنوع خود، تحولی بزرگ در صنعت نوشیدنی ایجاد کرد.
بهنوش با فرآوری طبیعی مالت، عدم استفاده از مواد نگهدارنده و تجهیز آزمایشگاههای پیشرفته کنترل کیفی و تحقیقاتی توانسته است بالاترین استانداردهای ملی و بینالمللی را دریافت کند. ISO9001:2015، ISO22000:2005، ISO14001:2015، HACCP، FDA، نشان HALAL و … بخشی از استانداردهای دریافت شده است.
بهنوش با داشتن امکانات مورد نیاز برای فرآوری جو و تبدیل آن به مالت جو، از امتیازی منحصر به فرد در میان رقبای خود برخوردار است. این شرکت با 1 کارخانه و 1 خط تولید ماء الشعیر آغاز به کار کرد اما اکنون 9 کارخانه و 18 خط تولید انواع نوشیدنی در گستره ایران عزیز دارد.
بهنوش ایران (مرکزی): کارخانه مرکز بهنوش دارای چهار خط تولید است. خط شیشه گردشی با ظرفیت تولید 48 هزار بطری نوشیدنی در ساعت، خط پت با ظرفیت 11 هزار بطری در ساعت، خط قوطی با ظرفیت 24 هزار بطری در ساعت و خط شیشه با ظرفیت 18 هزار بطری در ساعت در کارخانه مرکزی فعال است. این کارخانه همچنین تاسیسات تولید گاز CO2 را با ظرفیت 500 کیلوگرم در ساعت دارد.
واحد ستاره (تهران): دارای دو خط تولیدی با ظرفیت 36 هزار بطری نوشیدنی در ساعت و 6 هزار بطری در ساعت (بطری یک لیتری) است. خط تولید ستاره به صورت کانتیزور و ساخت شرکت سیدل فرانسه است.
شرکت بهنوش
واحد گچساران: دارای خط تولید 24 هزار بطری نوشیدنی یک لیتری در ساعت ساخت شرکت KHS آلمان و خط تولید پریفرم پت ساخت شرکت هاسکی کانادا با ظرفیت 300 هزار بطری در روز است.
واحد شیروان: دارای سه خط تولیدی است. خط تولید پت با ظرفیت تولید 20 هزار بطری نوشیدنی در ساعت اسپتیک ساخت شرکت پروتک آلمان، خط تولید قوطی با ظرفیت تولید 48 هزار قوطی نوشیدنی در ساعت ساخت شرکت O&H آلمان، خط تولید شیشه 200 سی سی با ظرفیت تولید 6 هزار بطری نوشیدنی، خطوط تولید این کارخانه را تشکیل میدهد. واحد شیروان همچنین یک خط تولید انواع کنسانتره میوه دارد که این خط ساخت شرکت بوخر آلمان است و ظرفیت تولید 30 تن کنسانتره را در روز دارد.
واحد کوهرنگ شهرکرد: دارای خط تولید پت یک لیتری با ظرفیت تولید 6 هزار بطری نوشیدنی در ساعت و خط تولید آب با ظرفیت 6 هزار بطری در ساعت است. واحد کوهرنگ همچنین خط تولید انواع کنسانتره میوه را با ظرفیت 30 تن در روز دارد.
واحد خرمشهر: دارای خط تولید انواع نوشیدنیهای شیشه 200 و 300 سی سی با ظرفیت تولید 15 هزار بطری نوشیدنی در ساعت است. واحد خرمشهر خط تولید گاز CO2 را با ظرفیت 500 کیلوگرم در ساعت دارد.
واحد آبعلی: دارای خط تولید دوغ شیشه 250 سی سی با ظرفیت تولید 15 هزار بطری دوغ در ساعت و خط تولید دوغ پت یک لیتری با ظرفیت تولید 60 هزار بطری دوغ در ساعت است.
واحد یاسوج: دارای خط تولید دوغ با ظرفیت 6 هزار بطری در ساعت است.
واحد اراک: این کارخانه مجهز به خط تولید پریفرم بطری و دستگاه بادکن است.
اشتراک گذاری:
صفحهها برای ویرایشگران خارجشده از سامانه بیشتر بدانید
شرکت بهنوش ایران، (تحت برند دلستر) نخستین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است که در سال ۱۳۴۵ کار خود را با نام ایران مالتا (مالتای ایران) آغاز کرد. این شرکت پس از انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، تولید نوشیدنیهای الکلی را متوقف و اقدام به تولید نوشیدنیهای غیرالکلی با نام تجاری بهنوش ایران کرد. دفتر مرکزی آن در جاده مخصوص کرج واقع شده و کارخانههای تولیدی آن علاوه بر کرج، در اراک، گهرو، گچساران و شیروان مشغول به تولید هستند.[۳][۴] سهام این شرکت هم اکنون با نام “غبهنوش” در بازار بورس اوراق بهادار تهران عرضه میشود و اکنون در مالکیت بنیاد مستضعفان میباشد.[۵]
صفحهها برای ویرایشگران خارجشده از سامانه بیشتر بدانید
بورس اوراق بهادار تهران، بازاری متشکل و خودانتظام است که اوراق بهادار در آن توسط کارگزاران یا معاملهگران طبق قانون مورد دادوستد قرار میگیرد. بورس اوراق بهادار در قالب شرکت سهامی عام تأسیس و اداره میشود.[۷] همچنین سهام بورس اوراق بهادار تهران در بورس تهران عرضه شدهاست.
فکر اصلی ایجاد بورس اوراق بهادار در ایران، به سال ۱۳۱۵ برمیگردد. در این سال، یک کارشناس هلندی و یک کارشناس بلژیکی بهمنظور بررسی و اقدام در مورد تهیه و تنظیم مقررات قانونی به ایران آمدند؛ اما مطالعات آن دو، با آغاز جنگ جهانی دوم متوقف شد. در سال ۱۳۳۳، مأموریت تشکیل بورس اوراق بهادار به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، بانک مرکزی و وزارت بازرگانی محول شد. این گروه، پس از ۱۲ سال تحقیق و بررسی، در سال ۱۳۴۵ قانون و مقررات تشکیل بورس اوراق بهادار تهران را تهیه کردند. لایحه تشکیل بورس اوراق بهادار تهران در اردیبهشت ۱۳۴۵ در مجلس شورای ملی تصویب شد. در پانزدهم بهمن ۱۳۴۶، بورس تهران، با ورود سهام بانک صنعت و معدن و نفت پارس آغاز به کار نمود.
از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۷، تعداد شرکتها و موسسههای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از ۱۰ بنگاه اقتصادی با سرمایه ۶/۲ میلیارد ریال به ۱۴۲ شرکت با بیش از ۳۰۸ میلیارد ریال افزایش یافت.
در اوایل دوران پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، نظام تازه ایران با هدف مبارزه با سرمایهداری تلاشهایی برای تعطیلی بورس تهران انجام داد که نافرجام ماند.[۸]
شرکت بهنوش
با پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد شرکتهای پذیرفتهشده از ۱۰۵ شرکت، به ۵۶ شرکت در پایان سال ۱۳۶۷ تقلیل یافت. علت این امر، تملک بسیاری از بنگاههای اقتصادی توسط دولت بودهاست. از سال ۱۳۶۸ و در چارچوب برنامه پنجساله اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، تجدید فعالیت بورس بهعنوان پیشزمینه اجرای خصوصیسازی آغاز گردید. نخستین رویداد تأثیرگذار بر بورس نیز تصویب لایحه قانون اداره بانکها در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۵۸ توسط شورای انقلاب بود.
ایدهٔ اولیهٔ ایجاد بورس اوراق بهادار در ایران به سال ۱۳۱۵ بازمیگردد که به درخواست دولت ایران، شخصی بلژیکی به نام «وان لوترفلد» دربارهٔ تشکیل بورس اوراق بهادار در ایران بررسیهایی انجام داد و طرح قانونی تأسیس و اساسنامهٔ آن را نیز تهیه کرد.
هر چند که در همان زمان بانک ملی ایران نیز به عنوان سازمان متولی امور پولی کشور، مطالعاتی در این زمینه انجام داد، اما به علت نامساعد بودن شرایط برای ایجاد بورس اوراق بهادار، و وقوع جنگ جهانی دوم تمام کارهای انجام شده متوقف شد.
بهدنبال تحولات اقتصادی و اجتماعی دههٔ ۱۳۴۰ و با توجه به ارتباط گسترده سیاسی و اقتصادی ایران آن دوره با غرب، نحوهٔ تأسیس و ادارهٔ بورس، تشکیلات و سازمان آن، و کیفیت تصدی دولت، کم و بیش مشخص شد و در اردیبهشت ۱۳۴۵ لایحهٔ قانون بورس اوراق بهادار در مجلس شورای ملی به تصویب رسید. به دنبال آن، قانون تأسیس بورس اوراق بهادار از سوی وزارت اقتصاد به بانک مرکزی ابلاغ و از آن درخواست شد که نسبت به اجرای مفاد قانون مزبور اقدام کند، اما در عمل به دلیل آماده نبودن بخش صنعتی و بازرگانی، اجرای این قانون تا بهمن ۱۳۴۶ به تعویق افتاد.
بورس اوراق بهادار تهران در بهمنماه سال ۱۳۴۶ بر پایه قانون مصوب اردیبهشتماه ۱۳۴۵ تأسیس شد. دوران فعالیت بورس اوراق بهادار را میتوان به چهار دوره تقسیم کرد: دوره نخست (۱۳۵۷–۱۳۴۶)، دوره دوم (۱۳۶۷–۱۳۵۸)، دوره سوم (۱۳۸۳–۱۳۶۸) و دوره چهارم (از ۱۳۸۴ تاکنون)[۲]
بورس اوراق بهادار تهران از پانزدهم بهمن ۱۳۴۶، فعالیت خود را بهطور رسمی با پذیرش سهام بانک توسعه صنعتی و معدنی ایران به عنوان بزرگترین مجتمع واحدهای تولیدی و اقتصادی آن زمان و سپس سهام شرکت نفت پارس، اوراق قرضه دولتی، اسناد خزانه و اوراق قرضه عباسآباد آغاز کرد. در آن زمان برقراری معافیتهای مالیاتی برای شرکتها و مؤسسات پذیرفته شده در بورس، عامل مهمی در جهت تشویق شرکتها به عرضه سهام خود در بورس اوراق بهادار تهران بود. حجم معاملات در بورس اوراق بهادار تهران تا سال ۱۳۵۷ به دلیل تبعیت از افزایش آهنگ رشد محصول ناخالص داخلی و ارزش افزوده حاصل در بخش صنعت و همچنین به دلیل پذیرش و دادوستد اوراق قرضه، از ۸۳ میلیارد ریال به ۱۵۰ میلیارد ریال افزایش یافت. طی پانزده سال فعالیت آغازین بورس، در مجموع سهام ۱۰۵ شرکت در بورس پذیرفته شد.
از نیمه دوم سال ۱۳۵۷ با بروز اعتصاب و تعطیلی واحدهای تولیدی و بازرگانی در جریان انقلاب اسلامی، بورس اوراق بهادار تهران بهدلیل بیاعتمادی به دولت و وضع مالی شرکتها، و فرار سرمایه با سقوط سهام و کاهش معاملات روبهرو شد و به حالت نیمهتعطیل درآمد. همچنین تصویب قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران در تیر ۱۳۵۸ باعث دستهبندی صنایع در چهار گروه شد که به موجب آن سازمان صنایع ملی ایران برای اداره امور آنها پدید آمد. بدینترتیب بر اثر ملی شدن بانکها، بیمه و صنایع کشور تعداد زیادی از بنگاههای اقتصادی پذیرفتهشده در بورس از آن خارج شدند؛ ضمن آن که دادوستد اوراق قرضه نیز به دلیل داشتن بهرهٔ مشخص، ربوی تشخیص داده شد؛ بنابراین بهدلیل عوامل فوق و وقوع جنگ ایران و عراق، دادوستد سهام و اوراق قرضه در بورس اوراق بهادار تهران تا سال ۱۳۶۱ تقریباً متوقف شد. در سال ۱۳۶۲ تا حدودی تقاضا برای سهام وجود داشت، ولی به دلیل پایینبودن قیمتهای پیشنهادی خریداران، عرضهکنندگان چندان زیاد نبودند. در سال ۱۳۶۳، به دنبال تصمیم دولت مبنی بر واگذاری تعدادی از کارخانههای دولتی، به کارگران و سایر افراد بخش خصوصی، مبادلات سهام، اندکی افزایش یافت و تا سال ۱۳۶۷ افزایش حجم معاملات با نرخ کاهشی ادامه یافت. پذیرش قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل متحد از جانب ایران در تابستان ۱۳۶۷ و همچنین تصویب قانون جدید مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات تعاون ملی برای بازسازی در اواخر سال ۱۳۶۷ و مهمتر از هر چیز تصویب قانون برنامه پنج ساله اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در همین سال، باعث رونق بورس اوراق بهادار تهران و رشد حجم معاملات شد.
بررسی روند فعالیت بورس در دوره ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۵ نشان میدهد که روند یکنواختی بر فعالیت بورس حاکم نبودهاست.
بورس اوراق بهادار تهران از سال ۱۳۷۶، دورهٔ تازهای از فعالیت خود را تجربه کردهاست و زمینههای تحولات بعدی بازار سرمایه با اعمال برنامههای اصلاحی از این سال پایهریزی شدهاست. ایجاد فضای رقابتی سالم، افزایش علاقهمندی و اعتبار فعالیتها و بهکارگیری شیوههای مؤثر تنظیم و نظارت از سال ۱۳۷۷ بهطور نسبی ایجاد شد و بورس نشانههای مثبتی مبنی بر بازگشت رونق را تجربه کرد.[۱۰]
از آذرماه سال ۱۳۸۴، سیاستها و تلاش دولت و سازمان بورس باعث کند شدن سرعت روند کاهشی معیارهای فعالیت بورس شد. درحالیکه شاخص کل در پایان سال ۱۳۸۴ به ۹٫۴۵۹ واحد رسیده بود، طی سال ۱۳۸۵ از مرز ۱۰٫۰۰۰ واحد عبور کرد و در نهایت در پایان سال مذکور ۹٫۸۲۱ واحد را تجربه کرد. همچنین کاهش چشمگیر معاملات سهام در سال ۱۳۸۴، با توجه به اقدامات مؤثر یادشده در سال ۱۳۸۵ به تعادل نسبی رسید.
تعداد شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار از ۴۲۲ شرکت در پایان سال ۱۳۸۳ به ۴۳۵ شرکت در پایان سال ۱۳۸۵ افزایش یافت.
از جمله رویدادهای اساسی این دوره عبارتند از:
از سال ۱۳۸۹ سامانه معاملات برخط (آنلاین) با هدف توسعه بازار سرمایه، سهولت و عدالت در معاملات راهاندازی شد و رفتهرفته منجر به افزایش حجم معاملات و فعالان این بازار گردید.[۱۱][۱۲]
بیسابقهترین سقوط شاخص بورس در تاریخ ۴۷ ساله این بازار تا قبل از ۱۳۹۳/۱۲/۲۳ که با افت شدید ۲۳۸۸ واحدی دماسنج بازار سرمایه در روز یکشنبه ۱۳۹۲/۱۰/۲۲ به ثبت رسید موجب بازگشت بازار به محدوده ۸۵ هزار واحدی شد که به «یکشنبه سیاه» معروف گشت.[۱۳][۱۴]
گمانههای مختلفی در خصوص علل واکنش منفی بازار سرمایه وجود داشت. دلایلی همچون تصمیم دولت در خصوص مهار نقدینگی، افزایش نرخ سود بانکی، افزایش نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی و دستور رئیسجمهور در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی مهمترین این حدسیات بود.
سایت بورس نیوز در ۴ بهمن ماه ۹۳ در مطلبی با عنوان سرمایه سوزی به جای سرمایهگذاری نوشت: استنباط میشود که دولتیها تمایل به سرمایه سوزی در بازار سرمایه در جهت مهار نقدینگی جامعه داشتند، ولی اکنون عملاً کنترل آن از دستشان خارج شدهاست و همه چیز خواسته یا ناخواسته به مذاکرات اسفند ماه گره خوردهاست؛[۱۵]
پس از یکشنبه سیاه، شاخص کل بورس تهران سیر نزولی گرفت و سرانجام به ۷۰ هزار واحد سقوط کرد. در حالی که شاخص کل افت حدود ۱۰ درصدی را تجربه کرد، سهامداران در بسیاری از نمادها تا ۵۰ درصد سقوط را تجربه کردند. پس از سقوط ناگهانی، شاخص بورس تهران روند آرام و نزولی خود را تا اوائل زمستان ۱۳۹۴ ادامه داده بود. بهطوریکه تا آن زمان شاخص بورس در ۶۲ هزار واحد به سر میبرد.[۱۶]
در روز ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ شاخص بورس درحالی که به تازگی عدد ۲ میلیون واحد را رد کرده بود شروع به ریزش کرد تا تاریخ ۸ مهر ۱۳۹۹ حدوداً ۲۵ درصد از ارزش خود را از دست داد. البته برخی از شرکتها افت تا ۷۰ درصد را تجربه کردند. در روز دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹ شاخص بورس باقدرت بسیار حمایت ۱۵۰۰۰۰۰ را از دست داد. به گفته برخی از تحلیل گران حباب بورس ترکیدهاست و تا جلب مجدد اعتماد عمومی مردم این ریزش ادامه خواهد داشت.
رکورد نزول شاخص در روز شنبه ۱۳۹۳/۱۲/۲۳ با افت شدید ۳۵۹۰ واحدی با بازگشایی چند نماد پالایشی شکسته شد که بیشترین اثر کاهشی مربوط به نماد شپنا یعنی شرکت پالایش نفت اصفهان با ۱۴۴۷ واحد کاهش بوده و پس از آن نماد شبندر یعنی شرکت پالایش نفت بندرعباس که ۱۳۵۳ واحد در کاهش شاخص اثرگذار بود.
همچنین در روز سه شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۳ شاخص کل بورس با کاهش ۲۶۳۱۸ واحدی (معادل ۲٫۵۱٪) سقوط کرد و به شاخص ۱٬۰۲۱٬۴۴۴ بازگشت. یکی از دلایل این اتفاق منفی شدن سهمهای بزرگ بانکی و پتروشیمی در بازار بود که به دنبال آن اکثر سهمهای بازار در این روز با افت ۵- درصدی و صفهای فروش سنگین روبرو شدند. برخی از کارشناسان معتقدند دلیل این اتفاق نابلدی و عدم آشنایی سهامداران تازهوارد به بازار بورس و عدم توانایی کنترل هیجان و همچنین انتظارات رشدهای پی در پی بودهاست.[۱۷]
البته امسال یعنی سال ۱۳۹۹ رکورد نزول و ریزش شاخص نیز شکسته شد
رکورد افزایش شاخص در روز یکشنبه ۱۳۹۴/۰۱/۱۶ با صعود شدید ۲۴۳۵ واحدی شاخص بازار سرمایه با اعلام توافق اولیه برجام برنامه جامع اقدام مشترک بین ایران و ۱+۵ دارندگان حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان رقم خورد.
در روز شنبه ۱۳۹۹/۰۲/۲۰ شاخص کل بورس با افزایش ۴۲۲۹۴ واحدی (معادل ۴٫۳۲٪) توانست از شاخص ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ واحدی عبور کند و رکورد تاریخی جدیدی را در بازار سرمایه ایران به ثبت برساند. کارشناسان دلیل رونق بازار سرمایه و استقبال مردم از این بازار را در سال ۹۹، عرضه سهام شرکتهای دولتی توسط دولت، آزادسازی سهام عدالت و عدم جذابیت بازارهای موازی همچون ارز، طلا، مسکن و … میدانند.[۱۸]
نماد شرکت خودروسازی سایپا (با نام خساپا) بعد از حدود دوماه توقف در رور دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۹ با صف خرید تاریخی ۱۳ میلیاردی بازگشایی شد. دلیل استقبال سهامداران که عمدتاً هم سهامداران تازهوارد بودند افزایش نرخ قیمت خودرو و عقب افتادگی خساپا در این دوماه از بازار بودهاست. به نحوی که در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه هفته آخر اردیبهشت۹۹ عده زیادی از سهامداران، سهمهای خود را به فروش گذاشتند تا برای خرید این نماد در صف میلیاردی بنشینند. بازگشایی نمادهای خساپا و خودرو رفتار هیجانی سهامداران تازهوارد و سیو سود توسط سهامداران قدیمی توانست کل بازار بورس را در سه روز به وضعیت قرمز رنگ در بیاورد. صف خرید ۱۳ میلیاردی نماد شرکت سایپا در تاریخ بورس تهران بی نظیر بوده و این صف به علت ناآشنا بودن تازه واردان بورسی با وضعیت معاملات است. این موضوع یکی از عوامل عجیب معاملات در بورس تهران بود که در هیچ جای دنیا شباهت نداشتهاست. این پدیده نشان داد بازار ایران تا حرفه ای شدن راه طولانی در پیش خواهد داشت.[۱۹]
فلسفه وجودی:
ایجاد بازاری منصفانه، کارآ و شفاف با ابزارهای متنوع و دسترسی آسان بهمنظور ایجاد
ارزش افزوده برای ذینفعان
چشمانداز سازمانی:
بورس برتر منطقه و موتور محرک رشد اقتصادی کشور
معاملات سهام در بورس تهران از شنبه تا چهارشنبه هر هفته به جز روزهای تعطیل عمومی، از ساعت ۹ تا ۱۲:۳۰(ساعت ۸:۴۵ الی ۹ زمان پیش گشایش بازار است، در این زمان هر کس سفارشها خرید یا فروش خود را ثبت میکند و راس ساعت ۹ معاملات انجام میشود) و در یک نشست معاملاتی و از طریق تالارهای معاملات انجام میشود. معاملات سهام فقط از طریق سامانه معاملات بورس که یک سیستم کاملاً مکانیزه است، قابل انجام است و دارندگان سهام نمیتوانند خارج از سامانه معاملاتی اقدام به خرید و فروش اوراق بهادار کنند و معاملات باید به لزوم از طریق کارگزاران و طی نشست معاملاتی انجام شود. در حال حاضر علاوه بر تالار سعادت آباد که تالار اصلی معاملات است، تالارهای دیگری توسط بورس یا شرکتهای کارگزاری در شهرهای دیگر دایر شدهاند که سهامداران میتوانند با مراجعه به آنان از تسهیلات مستقر در این تالارها از جمله سیستمهای نمایشگر قیمت و سفارشها، بروشورهای اطلاعرسانی و دورههای آموزشی پیشبینی شدهاستفاده کنند. یاداوری میشود که خرید و فروش اوراق بهادار مستلزم حضور سهامداران در تالارها نیست و سهامداران میتوانند با دریافت مجوز معاملات آنلاین (برخط) از شرکتهای کارگزاری، بدون دخالت مستقیم کارگزار و از طریق اینترنت برای خرید و فروش اوراق بهادار اقدام کنند.
ساعات معاملات میتواند برای مدیریت ترافیک و جلوگیری از اختلال هسته برای برخی نمادهای بورسی تغییر پیدا کند.
ساعت معاملات قراردادهای آتی از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ میباشد.
Iran in Crisis?: Nuclear Ambitions and the American Response. Roger Howard. Zed Books, 2004. ISBN 1-84277-475-1 pp.155
© 2021 – 1400 مرجع صنایع غذایی و کشاورزی ایران. کلیه حقوق این سایت محفوظ می باشد. IRAN Food And Agriculture Industry Reference
شرکت بهنوش ایران جزء اولین شرکت هایی است که به تولید ماءالشعیر در ایران پرداخت (ویکی پدیا) . این شرکت در سال ۱۳۴۵ با نام ” ایران مالتا ” یا ” مالتای ایران ” فعالیت خود را آغاز کرد و تنها کارخانه ای بود که پس از پیروزی انفلاب اسلامی با تغییر محصول آبجوی خود به غیر الکلی و تحت شماره ثبت ۱۰۶۲۰ با نام بهنوش ایران به فعالیت خود ادامه داد و با توجه به اهمیت و ارزش بالای غذایی ماءالشعیر بخصوص بر روی بیماری های مختلف گوارشی و کلیوی ، به تولید ماءالشعیر پرداخته است.ماءالشعیر هلو پت ۱۵۰۰cc باکس ۶ تایی
شرکت بهنوش ایران هم اکنون بزرگترین تولید کننده و صادر کننده ماءالشعیر در ایران است. شرکت بهنوش ایران دارای استاندارد های ملی و بین المللی از قبیل ISO9001:2015 ، ISO22000:2005 ، ISO14001:2015 ، OHSAS18001:2007 ، HACCP ، FDA و نشان HALAL و … آزمایشگاههای پیشرفته کنترل کیفی و تحقیقاتی می باشد.
شرکت بهنوش ایران با توجه به داشتن امکانات مورد نیاز جهت پرورش جو و مالت سازی از امتیاز ویژه ای برخوردار است . لذا استفاده بهینه از امکانات موجود و آماده سازی بستر مناسب برای توسعه آن را از اهداف آتی خود قرار داده است . شرکت بهنوش ایران دارای ۹ کارخانه می باشد که عبارتند از:
بهنوش ایران ( مرکزی ) – بهنوش ایران واحد ستاره – بهنوش ایران واحد گچساران – بهنوش ایران واحد شیروان – بهنوش ایران واحد شهرکرد – بهنوش ایران واحد اراک – بهنوش ایران واحد خرمشهر – بهنوش ایران واحد آبعلی – بهنوش ایران واحد یاسوج
ماءالشعیر بهنوش تهیه شده از :
شرکت بهنوش
– مالت ، رازک و قند طبیعی میوه با گسترده ترین تنوع طعم
– مقوی و حاوی انواع ویتامین های B و C
– پاستوریزه و فاقد هر گونه مواد نگهدارنده
– حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون و مناسب برای مادران باردار و شیرده
– گوارا و برطرف کننده عطش و خستگی
– موثر بر سلامت پوست و مو ، کلیه
محصولات شرکت بهنوش ایران
بهنوش ایران ( مرکزی ) :
دارای ۴ خط تولید می باشد . خط شیشه گردشی با ظرفیت ۴۸ هزار بطر در ساعت ، خط پت با ظرفیت ۱۱۰۰۰ هزار بطر در ساعت ، خط قوطی با ظرفیت ۲۴ هزار بطر در ساعت و خط شیشه با ظرفیت ۱۸ هزار بطر در ساعت – کارخانه تولید گاز CO2 با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت .
واحد ستاره :
دارای دو خط تولیدی با ظرفیت ۳۶۰۰۰ بطر در ساعت و ۶۰۰۰ بطر در ساعت ( بطر یک لیتری ) خط تولید واحد مذکور بصورت کانتیزور بوده از شرکت سیدل فرانسه می باشد.
واحد گچساران :
دارای خط تولید ۲۴۰۰۰ بطر یک لیتری در ساعت از شرکت KHS آلمان و خط تولید پریفرم پت از شرکت هاسکی با ظرفیت ۳۰۰۰۰۰ بطر در روز .
واحد شیروان :
دارای سه خط تولیدی می باشد : خط تولید پت ۲۰۰۰۰ بطر در ساعت اسپتیک از شرکت پروتک آلمان و خط تولید قوطی ۴۸۰۰۰ بطر در ساعت از شرکت آلمان O&H خط تولیدشیشه ۲۰۰ سی سی با ظرفیت ۶۰۰۰ بطر در ساعت و هچنین یک خط تولید انواع کنسانتره میوه از شرکت بوخر آلمان با ظرفیت ۳۰ تن در روز .
واحد شهرکرد-کوهرنگ :
خط تولید پت یک لیتری ۶۰۰۰ بطر در ساعت و خط تولید آب ۶۰۰۰ بطر در ساعت و خط تولید انواع کنسانتره میوه با ظرفیت ۳۰ تن در روز .
واحد خرمشهر :
خط تولید انواع نوشیدنی های شیشه ای ۳۰۰ سی سی تا ۲۰۰ سی سی با ظرفیت ۱۵۰۰۰ بطر در ساعت و خط تولید گاز CO2 با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت .
واحد آبعلی :
خط تولید دوغ شیشه ای ۲۵۰ سی سی با ظرفیت ۱۵۰۰۰ بطر در ساعت و خط تولید دوغ پت یک لیتری با ظرفیت ۶۰۰۰۰ بطر در ساعت.
واحد اراک :
دارای یک خط تولید ماءالشعیر با ظرفیت ۶۰۰۰ بطر در ساعت می باشد.
واحد یاسوج :
دارای خطوط تولید دوغ و لبنیات و ….
۱- ماء الشعیر بدون الکل در طعم های مختلف با برند دلستر
۲- انواع آبمیوه های گازدار ، بدون گاز ، پرک دار در طعم های مختلف با برند تاک
۳- نوشیدنی آلوورا
۴- آب گازدار با برند سودا
۵- نوشابه انرژی زا با برند سینرژی و استارت
۶- نوشابه گازدار با طعم های مختلف با برند ایراندا
۷- دوغ با انواع طعم ، گازدار و بدون گاز با برند آبعلی
۸- نوشیدنی میوه ای در طعم های مختلف با برند دادلی
۹- نوشیدنی لیمو نعناء با برند موهیتو
۱۰- نوشیدنی آرامش بخش حاوی عرقیات گیاهی با برند آرامیس
۱۱- آب طعم دار با برند دادلی سو
۱۲- آب معدنی با برند به آب
۱۳- ماء الشعیر فیلتر نشده با برند دلستر پلاس
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
ادامه مطلب
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
شرکت بهنوش
Δdocument.getElementById( “ak_js” ).setAttribute( “value”, ( new Date() ).getTime() );
نمایندگی فروش مجید کرم دوست (کد 26112) ، فعالیت خود را از سال 1394 ، برای پخش محصولات شرکت بهنوش ایران در شهر گرمسار آغاز نموده و در سال 1398 موفق به اخذ نمایندگی حوزه سمنان شده است.
کلمه کاربری یا ایمیل *
رمز عبور *
ورود
دلستر
دلستر پلاس(فیلتر نشده)
افس
تهیه شده از مالت ، رازک ، فیبر
انواع ویتامین های B
موادمعدنی
قند طبیعی میوه
سرشار از پروتئین
ایراندا و لیموناد
با طعم طبیعی میوه و آب گازدار
حاوی کنستانتره طبیعی میوه جات
بدون شکر حاوی قند میوه (شربت فروکتوز)
به همراه پالپ میوه
دارای ویتامینهای مفید و مختلف
پاستوریزه و فاقد هر گونه رنگ و مواد نگهدارنده
دوغ آبعلی
گازدار و بدون گاز با طعم نعناء
شرکت بهنوش
استارت
سینرژی
موهیتو
دادلی
آرامیس
بهنوش
کرست
نمایندگی فروش مجید کرم دوست (کد 26112) ، فعالیت خود را از سال 1394 ، برای پخش محصولات شرکت بهنوش ایران در شهر گرمسار آغاز نموده و در سال 1398 موفق به اخذ نمایندگی حوزه سمنان شده است.
کلمه کاربری یا ایمیل *
رمز عبور *